zondag 7 september 2008

Absolute Folly


The continuing story of building madness. The second layer of pillars is already in place. The design and construction concepts are the work of Pirate Carolien Feldbrugge. She also built the outer wall and cast the lower layer of pillars and architraves.
Photo: Annie

6 opmerkingen:

Polranny Pirates zei

Over de jaren is er met horten en stoten aan de Folly gewerkt. Tijd om even stil te staan bij al de mensen die er energie, denkwerk en spierkracht in gestoken hebben: Bertje Hogervorst, classica en egyptologe, Tom Kleijn, theatermaker en vertaler, Ken Stevens, uitvinder, Walter Kune, ingenieur en uitvinder, Peti Buchel, tekenaar en dilettant, Little Alan, schooljongen, Marie Oosterbaan, kunstenaar, Gerda van der Krans, kunstenaar, Mary Vermeulen, dilettant, Rudy en Frank Vermeulen, werkzaam in de gezondheidszorg, Brian Corrigan, handyman, Timothy Stevens, schooljongen, Carolien Feldbrugge, tekenaar en dilettant, Ray and PJ, builders.
Er zijn vast nog mensen vergeten die een belangrijke bijdrage hebben verleend. Als u, de Bloglezer, nog toevoegingen heeft horen we het graag.

Anoniem zei

De bijdrage van Maureen Ahearne, huisvrouw, horticulturalist, gay activist en amateur bouwer, is nog vergeten.

Anoniem zei

En ook de bijdrage van haar zoon Vincent, schooljongen.

Anoniem zei

Vergeet Seamus Lynchahaun niet, lokale bachelor in spe! Die met een pijp in de mondhoek een betonnen vensterbank onder zijn arm nam, alsof het een veertje was. Zich naar mij omdraaide en zei: "Waar wil je het hebben?"
Ik moest hem een wankel laddertje opsturen naar de tweede verdieping; de cement lag daar al klaar op de spaumuur....Daarna kwam hij nog jaren lang langs, 'courting!' Maar daar kon natuurlijk niets van komen.

Anoniem zei

En natuurlijk Fran Rosser, fotografe en met haar partner Pam Noda koper van oude huizen, opknapper daarvan enz.. Nu is ze als employer van tuincentrum Horcans onmisbaar voor die andere Folly: de tuin.

Anoniem zei

Toch even een correctie op Carolien Feldbrugge. Geen dilettant, maar een perfectionist die weet dat perfectie toch nooit wordt bereikt en er daarom naar durft te streven....
Ook een meester mallenmaker.